23 May 2012

Apesal Team Lunyai Power Sangat?


Jauh betul beza point number 1 dgn number 2 tuh. Memang hebat johan kali ni, tak macam johan season lepas, beza sikit2 je. Memang patut la Team Lunyai dapat johan season ni.

Buat team yang baru 'debut' season ni, Guntang FC memang mantap. Kami yakin season akan datang team ini dapat memberi saingan yang lebih sengit dalam perebutan Piala Dato' Naufal yang penuh prestij ini.

PutoTyrano FC, team yang penuh konsisten setiap season. Dua season berturut turut dalam Top 5, bukan calang-calang team buleh wat camtu. Tahniah Pok Ta. Cuba lagi season depan.

Tahniah juga kami ucapkan kepada saudara Ahmad Bob KP yang berjaya memperoleh slot ke Champions League season depan setelah berusaha keras sepanjang season utk mndapat tempat ke 4.

Menunjukkan peningkatan yang mendadak dari season lepas, saudara Tocet berjaya membuktikan kepada rakan2 bahawa beliau takde la noob sangat dengan mendapat tempat ke 6. Ok la tu kan dari takde dalam gambar pun season lepas.

Johan season lepas, Abah All-Star pula mengalami prestasi yang merudum season ni, dengan mendapat tempat ke 11. Punca prestasi teruk masih lagi dalam siasatan. Seperti kelab kesayangan beliau, Chelsea FC yang suka memecat manager setiap tahun, kami mahukan beliau memecat diri sendiri.

Kekal noob dan selamanya noob, Saer yang team dia tak masuk pun dalam gambar. Punya la sampah team beliau. Nama team pon kitorang dah lupa.
p/s : Konfem aku kena beli hadiah untuk diri sendiri ni. Mintak kat Dato' Naufal konfem dia tak bagi punya sebab team dia dapat number 11 je.

No comments: