23 June 2011

Reunion itu indah

Bertempat di hotel nikko, kotaraya jakarta yang penuh habuk dan asap, pulau jawa, indonesia diadakan malam kami anak malaysia khas utk anak2 malaysia yg sedang blaja kat jakarta.

diner ni bertemakan masquarade (btol ke aku eja nih?), tapi kitorg sume dtg dgn niat yg satu iaitu utk mkn je.dgn usha awek dressing lawa2.hahah.sbb tu kitorg x ikot tema pon.naseb bek buleh gak masok.kalo x sia2 je kitorg pakai hensem2.

diner ni sbnrnye khas utk anak2 malaysia je, tapi saer yg berasal dari korea utara dan apai yg berasal dari bahagian utara india dibenarkan masuk sbb diorg rapat dgn pelajar2 lain yg mmg dilahirkan dan asli made in malaysia.

reunion ni x sgaje pon sbnrnye.igtkan nak amik gmba 4 org je tapi lagi 2 org dtg sibuk.tapi ape de hal.inilah yg dinamakan unplanned reunion.kita kan hanya merancang tapi tuhan yang menentukan.haha.

gambar yg terhasil :

dari kiri : rajnikanth, tocet ezzawina oshihiro, didier drogbah, david silva, ahmad wahidi, park ji sung.

19 June 2011

Selamat Hari Lahir+Hari Bapa Kepada Aboh Kesayangan Ramai

tepat tanggal 19 Juni tahun XXXX..lahirlah seorang insan yg bernama Muhammad Naufal bin Nordin yg kita kenal hari ini dengan panggilan ABOH..

ye..manusia yg hepi semacam ni la subjek post ni
(noob gila mamat ni main mnde ni..asek mati enjin je)

so paham2 je la..post ini merupakan tribute terhadap birthday aboh..
bak kata pepatah..tak kenal maka tak cinta..kami dari pihak kecoakopro holdings menyediakan sedikit trivia mengenai ayahanda kami(xde kena mengena dgn PEKIDA okay?) di hari mulia ini


TAHUKAH ANDA???


  • birthday aboh adalah satu hari selepas birthday awek beliau Miss S (insyaallah..bakal bonda baru kami)..waaaa..mcm berjanji plak kan..mcm ala2 drama jek..
  • *aboh memberi salam Assalamualaikum kepada makhluk bulu belaannya(kucing die la..ape lagik) time masuk rumah lepas balik kelas...WTFFFF????
  • *tv series kegemaran sepanjang zaman aboh adalah HANA ZAKARI mnde tah lagi..panjang sgt tajuk dia..xingt..
  • *semua org tak dpt konpemkan berapa sebenornya usia aboh..ada khabar angin yg mengatakan aboh mcm benjamin button..lahir fizikal tua..pastu makin muda dgn mningkatnya usia..
  • ada juga khabar angin yg mengatakan aboh immortal..usia dah beratus tahun..tp still hidup n muda....
  • alasan kukuh yg menyokong teori2 diatas adalah..aboh sgt meminati n sntiasa tau lagu2 n movie old school tahap zaman tok kaduk mak2 n bapak2 kita dulu..
  • Ini pula merupakan contoh situasi yg mungkin menyokong teori2 diatas

SITUASI A


tocet: siot.da la mlm exam.lagu mnde ko bukak kat youtube ni boh?sape nyanyi tu?
aboh: laaa..ko xtaw lagu ni.ahmad fauzee ni ko tak kenal??.cite ni pun ko xtaw..legend gila kot cite ni dlu..aku minat gila cite ni dulu..
tocet: haram jadahnye..ni zaman bila..mane aku knal ahmad fauzee sape..tnye mak aku tau la kot..

video
Inilah Video yg dikhabarkan

berdasarkan video tu..aku rasa tu cite zaman mak2 kita..tak mungkin aboh hidup di tengah2 zaman medieval camtu..so..aboh umur berapa sbnrnya nih???ini masih menimbulkan persoalan


walaubagaimanapun.usia xpenting..age is just a number bak kate omputih..aboh sntiasa berjiwa muda...kami sentiasa menyayangi aboh..even xsure lagi aboh sbnrnya sayang kat kami anak2 atau tak..

so..kami seisi rumah disini mengucapkan Selamat Hari Lahir Ke XX dan juga selamat hari bapa 2011..kami sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kejayaan anda~



kami tujukan lagu birthday ini spesial untuk ko..selamat menonton~

lontaran vokal mantap dan chorus yg menusuk kalbu dari seorang Bhai~