03 July 2011

and the champion is...

Umum mengetahui bahawa piala dato' naufal season 2010/2011 baru je melabuhkan tirainya.disertai 24 manager yg bajet power dari seluruh pelusuk dunia, season ini menunjukkan persaingan yg sgt hebat brbanding season2 yang lpas di mana pada season2 lpas, xde prsaingan langsung yg ditunjukkan sbb ade brape je pun team yg join.

setelah dipersetujui sblom liga ni start, hadiah tempat pertama adalah spt berikut :

1)dating dgn miss S pada malam besday.tempat dirahsiakan.mkn wayang sume dato' naufal sendiri blanje.

2)seekor anak kucing betina gemuk berbulu senyum.

3)bawak dato hadi awang dgn isteri beliau jalan2 shopping kat jakarta.

4)2 bijik perfume berjenama utk menghilangkan bau badan yang mmg masam baunya.

5)percutian ke sukabumi bersama rakan2 yg hensem2 kesemuanya.

6)jawatan tinggi di dlm kelab umno jakarta yg mnjaminkan pangkat, harta dan wanita.

7)bilik paling besar kat umah kecoakopro, lengkap dgn set2 perabot dan sangkar kucing.

8)nickname baru seperti sir 'tocet' ferguson atau jose 'saer' mourinho.

9)piala pusingan serta hadiah cenderahati ikhlas dari sponsor liga, dato' naufal sendiri.

dan setelah genap setahun brtungkus lumus, memerah otak utk memilih player2 yg hebat utk mmbentuk sebuah team yg betul2 mantap, keputusan akhir liga adalah sprti berikut :

#1. Sir Naufal

gaya sang juara.macho haram.

nama team : Abah FC
point : 1942 (bukan tahun abah lahir)
info team : bosan gile nama team.x kreatif langsung.dipercayai menggunakan kabel dan orang dalam utk memenangi liga season ini.

#2. Redzabes goalmachine

peserta luar ukrida.india mari.

nama team : chelski fc
point : 1914
info team : menjadikan jose mourinho sbagai idola beliau, tapi kalah dgn abah yg hanya menjadikan rajagopal sbgai idola.

#3. lokman hakim

wakil tunggal benua afrika.

nama team : Pak Lang FC
point : 1899
info team : nama team adalah hasil cetusan idea seorang mak lang.jumlah point same dgn team nombor 4 tapi atas kuasa cinta, team beliau berjaya mendapat tempat ke 3.

#4. Altair Ismael

wajah serius seorg manager

nama team : A Kiss FC
point : 1899
info team : revival liverpool dalam EPL hujung2 season mybbkan beliau menjadi bersemangat mnjadi seorg manager yg brjaya sprti kenny dalglish.last2 dpt gak la nombor 4.

#5. adi kekacang

nama team : Team Lunyai FC
point : 1877
info team : nama team tidak menggambarkan kekuatan team anda.nama lunyai tapi team tetap hebat.

table keseluruhan adalah seperti berikut :

1 smpai 15 je, team sampah2 kat bwh xyah tunjuk pon xpe

ahli2 kecoakopro yang laen :

1) manager : saer ensem
nama team : the raiders
posisi : 15
point : 1697

wajah seorg noob.sohai.wood pc.

2) manager : amal tocet
nama team : Tempe FC
posisi : terperusuk kat bwh.ntah mane2 ntah.
point : x ingat, mmg rendah la tapi.bukan pendek.rendah.

wajah manager tempe FC yg seperti tempe.haha.

tahniah diucapkan kepada semua pemenang, hadiah tempat first tu sume abah dah sapu licin.diharapkan manager2 yang lain cube lagi dlm liga season depan yang menjanjikan saingan yang lebih mencabar, manager yg lebih ramai dan hadiah2 yang lebih menarik utk kita semua.

akhir kata, majulah sukan utk malaysia.

2 comments:

Ika Maknae said...

berjaya pun print screen. hehe :D

-wahidi- said...

keke.tu la pasal.brtungkus lumus potong gune paint ni.igtkan paint tu utk lukis2 je.hahah.