29 March 2010

MISSION IMPOSSIBLE~

Perkara nih sudah lama bermain2 di benak fikiran kami ahli2 kecoakopro di mana abah masih tetap dgn keputusannya utk merahsiakan profil peribadi bakal bini beliau.jadi,kerana terdesak utk taw,kami sbg anak2 yg mengambil berat perihal abah sendiri mengambil keputusan utk mencarik sendiri bakal bini abah...

NAMA : diorg kata start dari hurup S..
kalo abah gay : shahli?syapik?shahir?
kalo abah stret : siti?shuhada?sabrina?

UMUR : diorg kata sebaya je dgn abah..

ASAL : insyaAllah org malaysia...

STATUS : single la kot..xtaw la plak kalo abah nk ngorat awek org kn.haha.

PEKERJAAN : aku yakin die seorg student kat ukrida.xmgkin seorg buruh binaan mahupun mkcik berniaga nasgor.

SIKAP : abah kate beliau seorg yg sgt muslimah..die x layan wayang2 neh..


Antara perubahan2 misteri yg telah dikesan terhadap abah sejak beliau dah ade awek :
  1. die slalu kluar secara mengejut,tanpa khabar berita.taw2 je dah hilang.padahal die xde duit.misteri kn?
  2. slalu wat status2 'islamic' xkira masa dan tempat,pagi mahupun petang..mgkin sbgai salah satu taktik utk mengambil hati awek beliau.
  3. berlagak dgn tocet sbb tocet masih single tapi die dah ade awek.
  4. menjaga rambut setiap saat.baik ketika main bola,main dota mahupun ketika tido.rambut yg jiwang dan berwarna coklat menjamin diri abah sentiasa hensem.
  5. tersengih2 sorg2 masa tgh ym.ape2 mende die buat pon msti die sms dulu.xkn sms dan ym mak die kot kn?
  6. abah slalu gelak sorg2 tanpa rangsangan dari luar.xtaw apekah mende yg telah mybbkn abah jadi sebegitu rupa.mgkin memori2 indah beliau bersama org yg trsyg..?
  7. abah mmbce buku 'bumi cinta' di bawah sinaran lampu meja pinjam dgn penuh emosi dari hatinya yg tulus.kdg2 trkluar lak ayat2 sprti 'amek kau' ataupun 'padan muka' ketika beliau khusyuk mmbce buku trsbut.

buku yg dibaca oleh abah.die xnk bgtaw die pinjam dari sape.kalo nk taw,kat sini la abah amik status2 catchy yg die slalu tulis kat fb tuh...



p/s : sape jumpe leh bgtaw kitorg ek..sape jumpe nnti abah blanje makan kat wendy's...haha

1 comment:

Nasheev MI said...

kah kah kah ak tau dah sape. jeng jeng jeng