05 October 2011

Mari berbelanja.....

Di suatu malam yang hening...kaki ini melangkah masuk mini market berdekatan..tekak teringin nak makan roti..mengidam ke hape tah..Terus pegi kat sudut satu mas(brader la kalau kt malaysia) nih jual roti..

Roti yang dimaksudkan..dibuat dgn ramuan kasih sayang oleh brader2 ala teroris

Rentetan peristiwa

Aku : Mas..roti yg ini satu..
Dia pun amik..bubuh dalam plastik..

Aku : Berapa mas?
Mas si saudagar roti: 6 ribu..

Aku pun hulur duit 5000rupiah sehelai dgn 2000rupiah sehelai..7000 ah sng cite..so duit balik 1000..

Mas si saudagar roti : Nah kembaliannya..makasih yach!


Duit yang didambakan

MALANGNYA~

Duit yang kuterima

Speechless!!!!!!aku xtau dah ape ayat yg perlu aku pakai utk mengekspresikan perasaan dan pikiran di lubuk minda ku ini...xterkata..
Kebetulan lepas tu aku ada berbual dgn jackie chan..aku pun story la kat dia..ini ekspresi dia


Yaa..itu dia..mmg mind aku full of fuck memikirkan apa yg telah berlaku

p/s: WTF nih wehhhh...nak lukis lain kali beli natang nih..setan ape perangai lukis2 kat duit nih wehhhh..HAROM!


1 comment:

zonejb said...

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com

sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

terima kasih