08 August 2011

mengapa begini?

Setelah 3 tahun blog kecoakopro ni wujud, dah dekat 70 post tertulis tapi still baru 15 orang je yang follow blog ni.jadi setelah dikira kira,

70 post / 15 followers = 1 followers setiap 5 post.

tapi cube tgk blog ni :


post die ade 2 je, tapi followers die dah ade 10.ini bermakna :

2 post / 10 followers = 5 followers setiap 1 post.

pehhhhhh.mengapaaaaaaaaaaaa?

ape yang spesel sgt ntah pasal blog mamat ni?

padahal post die copy paste mane je.ape kitorg punye post x menarek ke?

ape mamat ni makan?

die guna cheat code ke?

muka die comel sgt ke?tgk muka sama je selebet tiap2 hari.

ke die byk secret admirer?

xpon die bayar org suruh follow blog die?

guna serbuk guna2?

comel sgt ke muka mamat ni?




p/s : post ini xde kena mengena dgn emosi.saje je nk suruh korg bace blog tocet.padat dgn info2 terkini.hahah.

3 comments:

Tocet said...

bangsat~tu testing2 je buduh..dlu apai kata kalau nk jd admin sini kena ada blog..tipah tertipu..aku pun create je la..post seketul dua..pastu bior~

jaa64 said...

hehe..agak comellah.. senior ukrida kan..meh baru nak follow :)

wahidi said...

eh.hai.junior baru ke ni?
ke junior lame yg kitorg x kenal?
hahah.