19 June 2011

Selamat Hari Lahir+Hari Bapa Kepada Aboh Kesayangan Ramai

tepat tanggal 19 Juni tahun XXXX..lahirlah seorang insan yg bernama Muhammad Naufal bin Nordin yg kita kenal hari ini dengan panggilan ABOH..

ye..manusia yg hepi semacam ni la subjek post ni
(noob gila mamat ni main mnde ni..asek mati enjin je)

so paham2 je la..post ini merupakan tribute terhadap birthday aboh..
bak kata pepatah..tak kenal maka tak cinta..kami dari pihak kecoakopro holdings menyediakan sedikit trivia mengenai ayahanda kami(xde kena mengena dgn PEKIDA okay?) di hari mulia ini


TAHUKAH ANDA???


  • birthday aboh adalah satu hari selepas birthday awek beliau Miss S (insyaallah..bakal bonda baru kami)..waaaa..mcm berjanji plak kan..mcm ala2 drama jek..
  • *aboh memberi salam Assalamualaikum kepada makhluk bulu belaannya(kucing die la..ape lagik) time masuk rumah lepas balik kelas...WTFFFF????
  • *tv series kegemaran sepanjang zaman aboh adalah HANA ZAKARI mnde tah lagi..panjang sgt tajuk dia..xingt..
  • *semua org tak dpt konpemkan berapa sebenornya usia aboh..ada khabar angin yg mengatakan aboh mcm benjamin button..lahir fizikal tua..pastu makin muda dgn mningkatnya usia..
  • ada juga khabar angin yg mengatakan aboh immortal..usia dah beratus tahun..tp still hidup n muda....
  • alasan kukuh yg menyokong teori2 diatas adalah..aboh sgt meminati n sntiasa tau lagu2 n movie old school tahap zaman tok kaduk mak2 n bapak2 kita dulu..
  • Ini pula merupakan contoh situasi yg mungkin menyokong teori2 diatas

SITUASI A


tocet: siot.da la mlm exam.lagu mnde ko bukak kat youtube ni boh?sape nyanyi tu?
aboh: laaa..ko xtaw lagu ni.ahmad fauzee ni ko tak kenal??.cite ni pun ko xtaw..legend gila kot cite ni dlu..aku minat gila cite ni dulu..
tocet: haram jadahnye..ni zaman bila..mane aku knal ahmad fauzee sape..tnye mak aku tau la kot..

video
Inilah Video yg dikhabarkan

berdasarkan video tu..aku rasa tu cite zaman mak2 kita..tak mungkin aboh hidup di tengah2 zaman medieval camtu..so..aboh umur berapa sbnrnya nih???ini masih menimbulkan persoalan


walaubagaimanapun.usia xpenting..age is just a number bak kate omputih..aboh sntiasa berjiwa muda...kami sentiasa menyayangi aboh..even xsure lagi aboh sbnrnya sayang kat kami anak2 atau tak..

so..kami seisi rumah disini mengucapkan Selamat Hari Lahir Ke XX dan juga selamat hari bapa 2011..kami sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kejayaan anda~



kami tujukan lagu birthday ini spesial untuk ko..selamat menonton~

lontaran vokal mantap dan chorus yg menusuk kalbu dari seorang Bhai~




3 comments:

Anonymous said...

Damn! Nyanyi happy birthday je 7 minit lebih? Bila nak potong kek? Haha.

Tocet said...

DAMN...sape anonymous nih??haha

Azie Azra said...

selamat hari lahir ah aboh! hehe