10 October 2009

NEW ARRIVAL....


Tanggal 3Okt 2009 yg lalu,dgn rasminya ahli rumah kecoakopro telah bertambah seorg lagik..mmpunyai sejarah lalu bersama kitorg,kini kami sertakan profil terkini ahli rumah kami yg trbaru :

Nama : Faizul
Nama timang timangan : Pejo

Nama manja : Joe

Nama macho : Joe El

Status : single (kot...)

Pekerjaan : Ahli bina badan

Kerja sambilan : mengangkat barang2 berat spt tong ikan dan tong gas di kedai2 berhampiran

Pencapaian : naib johan bina badan PKPMI bagi acara bawah 20..

Hobi : stadi (gile kentang...)

Kelebihan
: berbadan tegap dan berketak ketak..
: ahli tunggal rumah kecoakopro yg mmpunyai six pack
: macho brgaya cam Clark Kent bila pakai spek

Kelemahan
: malu2 kucing..
: xleh minom susu (xtaw la dari mane protein die dpt smpai badan leh ketak2..daging kot?xpon ayam?)

Rekod : memukul org sampai patah tulang blakang dan retak tulang pelvis..

Ciri2 : merendah diri tahap menyakitkan hati (dgn rasminya telah diberi vocab baru iaitu memejo)

Ayat feveret
: "nih lemak dow" setelah mmber2 memuji otot2 di badannya..
: "aku xhebat dow,naseb je nih.." setelah mmber2 memuji kehebatannya..

Lagu feveret
: Superman by Five for Fighting
: Bukan Superman by The Lucky Laki

Crite feveret : Smallville (suke lak tgk crita pasal diri sndiri..)

Situasi Terkini : menjadi kapten rasmi team Dota kecoakopro..(sbb die hebat sgt)

Sejarah hidop : merupakan anggota rasmi kecoakopro dan satu flight same2 dgn kitorg masa dtg ke Indonesia dulu..tapi,setelah kira2 2mggu hidop bersama sama,tanpa berfikir pnjg,beliau menarik diri utk join rumah musuh ketat kami (kne bayar kot)..puas kami menghalang,tapi apekan daya,kami hanyalah berkeping keping badan sedangkan dia adalah umpama sebuah batu besar di kaki gunung...berminggu minggu kami menangisi pemergian beliau,tapi kini,setelah genap setahun..umpama sirih pulang ke gagang,beliau kembali ke pangkuan kami...




- majulah kecoakopro utk ukrida -

5 comments:

Tira Amir said...

rekod ko tu mmg for real ke memain ni?

zoe sawyer said...

seres ke de pertndingan bina badan under pkpmi?
xtau punn

auni said...

oiiiittt.x de gamba ke???

saer~~ said...

tira:rekod tu mmg sah di sisi undang2 kecoakopro...dah disahkan oleh yg Dato' Farid...

zoe:yup...korg xtau sbb prndgn tu diadakan secara rahsia...oleh jwtnkuasa KECOAKOPRO.org

auni:gmbr dirahasiakan atas sebab2 tertentu...

Mayu said...

sbnarnye xde gmbr dia pun,sbb dia gerak laju sgt,x smpt nk amik..nie pun br dpt 1 gmbr,2 pun sbb dia tgh mkn..:p