13 September 2009

MUSUH TERBARU...



nama
: remy :
: mickey :
: jerry :
: cik ti :

ciri2
: berbulu lebat(no offense ek apai..haha~) :
: brkaki pendek(no offense ek tocet..) :
: menggelikan :
: rakus menggigit :
: aktif diwaktu malam(mcm shahir...) :
: makan senyap2 je,taw2 dah abes..(mcm abah..haha~) :
: menyakitkan hati dan tamak haloba.. :

hobi
: membuat lintas hormat di hadapan ahli rumah utk menunjukkan kewujudan beliau dan menyakitkan hati ahli2 kecoakopro..
: mencuri mknn ahli2 rumah..mgsa2 beliau adalah:
1)apai-nasik kosong
2)wahidi-pecel ayam
3)tocet-roti utk sahur..
4)syapik-roti hotdog utk sahur gak...(latest)
:menggigit-gigit sesuka hati..mgsa2 beliau :
1)wahidi-beg polo dan nestum..
2)abah-almari baju..

operasi yg dirancang
1)racun paling bahaya di dunia yg buleh melumpuhkan 10ekor gajah..
2)jerangkap samar yg telah dicipta khas utk memperdayakan tikus dan mmbunuh mereka sekaligus..diletakkan di tmpt yg penuh strategik dan terlindung..
3)mengebom HQ mereka..dinamakan operasi mat top..
4)membela kucing(idea abah dari dulu kala lagik...)
5)brdasarkan peribahasa:-bagai tikus membaiki labu..kita bubuh labu dkat umah..mgkin brjaye
memperdaya tikus2 berkenaan...

headquarters
: menurut sumber yg boleh dipercayai.,pusat kegiatan beliau adalah di bawah tangga..setelah sebulan penuh melakukan penyiasatan terperinci..,entrance ke
headquarters mereka telah brjaye dikesan..

bukan dlm cite tom & jerry je wujudnye lubang2 spt ini..

kesan2 keganasan mereka

roti syapik yg disimpan sbg bekalan sahur..mnjadi mgsa tikus yg mmbaham keenam enam roti dlm satu gigit..~

tikus hanya menggigit pmbungkus nestum...tetapi tiada nestum yg trkorban dlm serangan ini..

almari abah yg mnjadi mangsa kekejaman tikus..tikus hanya mampu menggigit almari tersebut kerana tidak mampu memecah masuk utk mengambil stok mknn abah selama satu sem..

zip beg wahidi yg digigit tikus utk mengambil mknn di dlmnya...mybbkn beg trsbut xleh ditutup lagik..sape2 ade beg lbeh??wahidi nk blek raye~



sehingga kini,,usaha masih lagik dijalankan utk menjejaki tikus berkenaan...tidak diketahui sama ada tikus tersebut bergerak secara bersendirian atau secara berkumpulan,muda atau tua,kurus atau gemuk..kami ahli2 kecoakopro masih lagik berusaha mmbanteras kegiatan haram mereka dan cuba mengembalikan keharmonian rumah kecoakopro..

sebarang idea atau cadangan bolehlah menghubungi kami di sini...







- ke arah 1kecoakopro -

7 comments:

qishie said...

tikus jakarta ganas gile.

huhu

Anonymous said...

korang pakai umpan sabun,gune cage lah,racun2 tak berkesan kalee~ haha. kate tikus jakarta ni xtrem, tgk jelah got2 tu selambe je diroang diving.sabun tu pernah diujicuba,dulu letak umpan piza pun tak berkesan~ letak2 sabun esok pagi tgk mickey dah berjaye tertangkap~ \(^0^)/, oww name tikus rumah kiteorang mickey...r.i.p mickey~

sYazAnAsRaH said...

erk..tikus?

zoe sawyer said...

hebat2
dasyat2

Anonymous said...

haha
kpale otak ko msih same cm dlu...
whidi2..
wagiman2...

-wahidi- said...
This comment has been removed by the author.
auni said...

fuyyo......
besa gle tikus indon..
ganas lak tu...
mcm mne bnh die ek??/
terror tol sape yg bunih die...